Hållbarhet

Vi förstår hur allas våra processer påverkar vårt jordklot, och väljer därför att se vår egen belastning som en process som alltid kan förbättras i stort och smått. Vi prioriterar därför i alla lägen, att där det går, välja det minst belastande valet. Det kan vara att välja en lokal producent istället för en utanför landet. Det kan vara att, när vi ändå väljer den utländska produktionen, jobba hårt med logistik för att minimera onödiga frakt och montageresor o.s.v.

I vår egen kontorsmiljö är källsortering en självklarhet. I vår verksamhet med produkter gäller i alla lägen miljövänlig källsortering och destruktion. Våra produkter innehåller väldigt mycket återvinningsbara material och det är av yttersta vikt att vi bevakar att dessa material hamnar på rätt ställe. Det gör vi genom att arbeta med de vi vet tänker som vi och vi försäkrar oss om det genom frekventa besök där arbetet utförs.

För oss handlar hållbarhet också om människan. Våra partners skall i alla lägen representera säkra arbetsplatser med rätt lönenivåer och skyddsnät.