Projektfabriken grundades i Malmö av Mats Möller, i sitt ursprung redan 1991.

Vi har, med andra ord, en lång och gedigen erfarenhet av allt som har med skyltar att göra. Under de senare åren levererar vi dessutom en hel del belysning- och inredningsdetaljer i olika material till framför allt handeln.

Våra kunder återfinns inom stora delar av handeln och industrin. Våra olika arbetsmodeller passar allt från den lokala till den stora globala kunden.

Vårt namn Projektfabriken avslöjar också en hel del om vårt arbetssätt. Vi är en projektledande leverantör. Det betyder att vi inte behöver ta hänsyn till en egen och begränsande produktion i ditt projekt, utan vägleder dig genom projektet med full frihet att arbeta med obegränsade material och tekniker.

När vi tillsammans kommit fram till hur just ert projekt skall utformas, väljer vi de tillverkningspartners, både lokala och globala, som bäst och mest kostnadseffektivt hanterar den produktionstekniken. Vi tyglar och gör den komplexitet som ditt projekt kan innebära till en förståelig bild, med allt från teknik och materialval, till kontakter med myndigheter. Din resa med oss blir därmed enkel, komplett och trygg.

Dessutom gör vi allt vi gör med glädje och ett leende och bjuder gärna på en god kopp kaffe. Välkommen!